Maart 2021
RRE-subsidie Dalfsen
De Gemeente Dalfsen heeft een zogenaamde RRE-subsidie ontvangen voor haar inwoners. RRE is een afkorting van: Reductie Regeling Energiebesparing. Deze subsidie is bedoeld om huishoudens te stimuleren aan de slag te gaan met energie besparing. De subsidie periode liep af in maart 2021.

Flyer actie Energie Kenniscentrum
Energie Kenniscentrum heeft als lokaal bedrijf actie ondernomen om de inwoners te helpen een goede start te maken met energie besparen.  Maar liefst 4x is huis aan huis een flyer verspreid met daarin het aanbod voor een Gratis Energiebespaarpakket.
Deze actie leverde enorm veel enthousiaste reacties op zoals ook te lezen was op de lokale nieuwssite Dalfsennet 

Subsidie periode verlengd
Vanwege Corona zijn de spelregels voor de subsidie gewijzigd. De subsidie periode eindigt nu niet in maart 2021, maar pas per 31-12-2021. Dit geeft dus extra tijd aan de inwoners om gericht aan de slag te gaan met energie besparen.

Gratis advies waardebonnen t.w.v. euro 75,- en ook nog eens RRE subsidie t.w.v euro 75,-
Omdat er nu meer tijd is om te profiteren van de subsidie heeft het Energie Kenniscentrum besloten dit feestelijk te vieren. Dit feest wordt vormgegeven door een Energie Bespaarpakket bestaande uit advieswaardebonnen ter waarde van euro 75,-. weg te geven aan alle huishoudens in de gemeente Dalfsen. Dit is een cadeau van het Energie Kenniscentrum aan de inwoners. Hiermee kan het voordeel voor de inwoners oplopen tot maximaal euro 150,- per huishouden.

Advies waardebonnen 
Het Energie Bespaarpakket bestaat uit 3 advies waardebonnen. Er kan gratis advies verkregen worden voor isolatie (waardebon spouwmuur- en/of vloerisolatie), voor zonnepanelen (waardebon zonepanelen advies) of een advies aan de hand van de energie afrekening (waardebon energie factuur advies).

RRE subsidie
Indien inwoners overgaan tot uitvoering van een maatregel of aankoop van een product, dan kan via de RRE subsidie van de gemeente Dalfsen euro 75,- teruggevorderd worden door een factuur of kassabon te overleggen. Energie Kenniscentrum helpt inwoners om de subsidie aan te vragen.

Kleur-vouwplaat
De actie van het Energie Kenniscentrum is ook voor de jonge inwoners van de gemeente Dalfsen aantrekkelijk. De flyer van de advies waardebonnen bevat op de achterzijde een kleur- / vouwplaat. Op deze kleurplaat staat het huisje van het hondje Ollie. Het hondje Ollie is een teckel en een echte speurhond! Hij speurt naar kansen voor energiebesparing!

Ollie vraagt hulp aan de kinderen om zijn oude huisje op te knappen. Kinderen kunnen een foto opsturen van het opgeknapte huisje van Ollie aan het Energie Kenniscentrum en maken kans op een leuke prijs! 
 

© 2017 - 2024 Energie Kenniscentrum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel