Advies zonnepanelen
U overweegt de aankoop van zonnepanelen. Maar u vraagt zich af hoe aantrekkelijk is deze investering voor mij? Kan ik SDE+ subsidie aanvragen? Is de Energie Investeringsaftrek (EIA) van toepassing?

Uw accountant is financieel onderlegd, maar is niet thuis in de techniek en de diverse merken. De verkopers van zonnepanelen vertellen allemaal dat zij de beste kwaliteit leveren. Maar is dat zo? Bovendien; met offertes vergelijken ontdekt u al snel dat het 'appels met peren vergelijken is'. Diverse merken zonnepanelen, diverse merken omvormers... En dus ook verschillende prijzen. Dus wat vergelijkt u nu eigenlijk... Tja, prijs...Energie Kenniscentrum is expert op het gebied van zonnepanelen en de 'waarde' van de opgewekte energie. Want deze waarde kan verschillen; er is namelijk keuze in teruglevercontracten. Bovendien zijn wij thuis in subsidies en fiscaliteit op gebied van dergelijke duurzame investeringen. Kortom; alle kennis onder één dak.

Zelf leveren en verkopen wij ook diverse merken en hebben dus goed zicht op kwaliteit-, garantie- en prijsniveaus. Regelmatig worden wij ingehuurd om een aankoop te begeleiden. Daarbij treden wij als onafhankelijke expert op.

Heeft u ook behoefte aan een onafhankelijke expert om uw aankoop te begeleiden? Neem dan contact met ons op via 038-7600047 of stuur een e-mail naar info@energiekenniscentrum.nl.

 

 

© 2017 - 2024 Energie Kenniscentrum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel